Panton Reu, Aceh Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panton Reu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 19 desa
- kelurahan

Panton Reu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Barat, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Panton Reu, Aceh Barat