Wikipedia:Tutorial (Kaca Dhiskusi)

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Perkenalan   Penyuntingan   Pemformatan   Pranala   Kaca Dhiskusi   Ingatlah   Pendaftaran   Ruang nama    

Kaca Dhiskusi Iku kaca sing kanggo nggo ngomong apa bae tentang wikipedia. Kaca kiye diduweni nang panganggo sapa bae sing wis ndaftar. Kaca kiye mung nggo ngomong ngambi dewek thok. Rika kepengin ngerti kaca dhiskusine rika nang endi, pencet tulisan Dhiskusi panganggo:(jenenge rika) nang duwur pojok kanan. Utawa pencet kiye "Kaca Dhiskusi nyong". Lan beda maning angger kaca nggo ngomong ngambi kabeh anggota wikipedia bahasa banyumas sedonya. Rika kur ngomong nang Warung Kopi. Rika kur ngomong seperlune bae anu dideleng nang kabeh anggota.

Lanjutna tutorial iki →