Wasior Utara, Teluk Wondama

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wasior Utara
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Barat
Kabupaten Teluk Wondama
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 6 kampung
- kelurahan

Wasior Utara kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Teluk Wondama, propinsi Papua Barat, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Wasior Utara, Teluk Wondama Cithakan:Kabupaten Teluk Wondama