Papua Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Papua kulon yakuwe propinsi nang pulo papua iring kulon, Indonesia