Wasior Selatan, Teluk Wondama

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wasior Selatan
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Barat
Kabupaten Teluk Wondama
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 14 kampung
- kelurahan

Wasior Selatan kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Teluk Wondama, propinsi Papua Barat, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Wasior Selatan, Teluk Wondama Cithakan:Kabupaten Teluk Wondama