Wasile Selatan, Halmahera Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wasile Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku Utara
Kabupaten Halmahera Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Wasile Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Halmahera Timur, Maluku Utara, Indonesia.


Cithakan:Wasile Selatan, Halmahera Timur Cithakan:Kabupaten Halmahera Timur