Waled, Cirebon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Waled
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Cirebon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Waled kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cirebon, Jawa Barat, Indonesia.