Panguragan, Cirebon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panguragan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Cirebon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Panguragan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cirebon, Jawa Barat, Indonesia.