Tualang, Siak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tualang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Siak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
1 kelurahan

Tualang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Siak, Riau, Indonesia.


Cithakan:Tualang, Siak Cithakan:Kabupaten Siak