Tondano Utara, Minahasa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tondano Utara
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 2 desa
5 kelurahan

Tondano Utara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tondano Utara, Minahasa Cithakan:Kabupaten Minahasa