Tondano Barat, Minahasa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tondano Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
9 kelurahan

Tondano Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tondano Barat, Minahasa Cithakan:Kabupaten Minahasa