Tomohon Timur, Tomohon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tomohon Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kota Tomohon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Tomohon Timur kuwe salah siji kecamatan nang kota Tomohon, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tomohon Timur, Tomohon Cithakan:Kota Tomohon