Tombatu, Minahasa Tenggara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Tombatu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa Tenggara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Tombatu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa Tenggara, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tombatu, Minahasa Tenggara Cithakan:Kabupaten Minahasa Tenggara