Tolinggula, Gorontalo Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tolinggula
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Gorontalo Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Tolinggula kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gorontalo Utara, Gorontalo, Indonesia.

Cithakan:Tolinggula, Gorontalo Utara Cithakan:Kabupaten Gorontalo Utara