Tirtamulya, Karawang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tirtamulya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Karawang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Tirtamulya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Karawang, Jawa Barat, Indonesia.