Karawang Kulon, Karawang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karawang Kulon
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Kabupaten Karawang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
8 kelurahan

Karawang Kulon kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Karawang, Jawa Kulon, Indonesia.