Timpah, Kapuas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Timpah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Kapuas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Timpah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kapuas, Kalimantan Tengah, Indonesia.


Cithakan:Timpah, Kapuas Cithakan:Kabupaten Kapuas