Kabupaten Kapuas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapuas yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi kalimantan tengah, Indonesia.