Tilamuta, Boalemo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tilamuta
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Boalemo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Tilamuta kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Boalemo, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Tilamuta, Boalemo Cithakan:Kabupaten Boalemo