Tibawa, Gorontalo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tibawa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Gorontalo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Tibawa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gorontalo, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Tibawa, Gorontalo Cithakan:Kabupaten Gorontalo