Tebing Tinggi Barat, Bengkalis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tebing Tinggi Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Bengkalis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Tebing Tinggi Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bengkalis, Riau, Indonesia.


Cithakan:Tebing Tinggi Barat, Bengkalis Cithakan:Kabupaten Bengkalis