Tapa, Bone Bolango

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tapa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Bone Bolango
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Tapa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bone Bolango, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Tapa, Bone Bolango Cithakan:Kabupaten Bone Bolango