Tanjung Raya, Mesuji

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Raya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Mesuji
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Tanjung Raya kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Mesuji, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Tanjung Raya, Mesuji Cithakan:Kabupaten Mesuji