Tanjung, Lombok Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanjung
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Barat
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
11.564 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Tanjung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Barat, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Tanjung, Lombok Barat Cithakan:Kabupaten Lombok Barat