Nusa Tenggara Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Nusa tenggara kulon yakuwe sakah siji propinsi nang Indonesia.