Tanah Luas, Aceh Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Tanah Luas
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 57 desa
- kelurahan

Tanah Luas kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Utara, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Tanah Luas, Aceh Utara