Tanah Jambo Aye, Aceh Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanah Jambo Aye
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 47 desa
- kelurahan

Tanah Jambo Aye kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Utara, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Tanah Jambo Aye, Aceh Utara