Tambelan, Bintan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tambelan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kepulauan Riau
Kabupaten Bintan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
1 kelurahan

Tambelan kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Bintan, propinsi Kepulauan Riau, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Tambelan, Bintan Cithakan:Kabupaten Bintan