Kepulauan Riau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Kepulauan Riau
Lambang Kepulauan Riau

Kepulauan Riau yakuwe salah siji propinsi nang Indonesia.