Taluditi, Pahuwato

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Taluditi
Negara  Indonesia
Propinsi Gorontalo
Kabupaten Pahuwato
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Taluditi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pahuwato, Gorontalo, Indonesia.


Cithakan:Taluditi, Pahuwato Cithakan:Kabupaten Pahuwato