Tabukan Selatan Tenggara, Kepulauan Sangihe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tabukan Selatan Tenggara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Kepulauan Sangihe
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Tabukan Selatan Tenggara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kepulauan Sangihe, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Tabukan Selatan Tenggara, Kepulauan Sangihe Cithakan:Kabupaten Kepulauan Sangihe