Sumber Jaya, Lampung Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sumber Jaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Lampung Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
1 kelurahan

Sumber Jaya kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Lampung Barat, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sumber Jaya, Lampung Barat