Sumbawa, Sumbawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumbawa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Sumbawa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
8 kelurahan

Sumbawa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumbawa, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Sumbawa, Sumbawa Cithakan:Kabupaten Sumbawa