Sumarorong, Mamasa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumarorong
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Mamasa
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
2 kelurahan

Sumarorong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mamasa, Sulawesi Barat, Indonesia.

Cithakan:Sumarorong, Mamasa