Sumarorong, Mamasa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sumarorong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Mamasa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
2 kelurahan

Sumarorong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mamasa, Sulawesi Barat, Indonesia.


Cithakan:Sumarorong, Mamasa Cithakan:Kabupaten Mamasa