Suku Melayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Melayu
ملايو
[[Berkas:|frameless]]
Total populasi
c. 40.000.000 jiwane
Bahasa
Basa Melayu, Basa Indonesia
Agama
Islam

Suku Melayu kuwe salah siji suku bangsa nang Malaysia, Brunei, Indonesia, Thailand, Filipina, lan Singapura.

Deleng Uda[sunting | besut sumber]