Suku Melayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Melayu
ملايو
Total populasi
c. 40.000.000 jiwane
Bahasa
Basa Melayu, Basa Indonesia
Agama
Islam

Suku Melayu kuwe salah siji suku bangsa nang Malaysia, Brunei, Indonesia, Thailand, Filipina, lan Singapura.

Deleng Uda[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.