Sukmajaya, Depok

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sukmajaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Depok
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
1.804 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
11 kelurahan

Sukmajaya kuwe salah siji kecamatan nang kota Depok, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Depok