Sirimau, Ambon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sirimau
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kota Ambon
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
10 kelurahan

Sirimau kuwe salah siji kecamatan nang kota Ambon, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Sirimau, Ambon Cithakan:Kota Ambon