Sindang Dataran, Rejang Lebong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindang Dataran
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bengkulu
Kabupaten Rejang Lebong
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Sindang Dataran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Rejang Lebong, Bengkulu, Indonesia.