Sendana, Majene

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sendana
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Majene
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
2 kelurahan

Sendana kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Majene, Sulawesi Barat, Indonesia.


Cithakan:Sendana, Majene Cithakan:Kabupaten Majene