Sekaran, Lamongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekaran
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Lamongan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
21 kelurahan

Sekaran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lamongan, Jawa Timur, Indonesia.