Kembangbahu, Lamongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kembangbahu
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Lamongan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
18 kelurahan

Kembangbahu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lamongan, Jawa Timur, Indonesia.