Sanden, Bantul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sanden
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Bantul
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Sanden kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.