Dlingo, Bantul

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dlingo
—  Kecamatan  —
Dlingo, Bantul Location Map.png
Peta lokasi Kecamatan Dlingo
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Bantul
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Dlingo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.