Sakra Barat, Lombok Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sakra Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Sakra Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Timur, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Sakra Barat, Lombok Timur Cithakan:Kabupaten Lombok Timur