Sako, Palembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sako
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kota Palembang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Sako kuwe salah siji kecamatan nang kota Palembang, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Sako, Palembang Cithakan:Kota Palembang