Sajira, Lebak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sajira
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Lebak
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Sajira kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lebak, Banten, Indonesia.