Leuwidamar, Lebak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Leuwidamar
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Lebak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Leuwidamar kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lebak, Banten, Indonesia.