SMP Negeri 1 Kemangkon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Orphan

SMP Negeri 1 Kemangkon
SMP N 1 KEMANGKON
Informasi
Jenis Sekolah Negeri
Akreditasi A
Kepala Sekolah Ngaidi, S.Pd
Jumlah kelas 21
Rentang kelas VII, VIII, IX
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Karangkemiri, Purbalingga, Jawa Tengah

SMP Negeri (SMPN) 1 Kemangkon, iku sekolah menengah pertama negeri sing ana nang Kabupaten Purbalingga, Jawa Tengah, Indonesia. SMP Negeri 1 Kemangkon iki SMP nang Kecamatan Kemangkon, Purbalingga. SMPN 1 Kemangkon kiye kabeh wong ngerti sebab parkirane sing amba banget. SMP Negeri 1 Kemangkon biasane diceluk SPENZAKONCithakan:Facts

Fasilitas[sunting | besut sumber]

Berbagai fasilitas nang SMPN 1 Kemangkon kanggo nunjang kegiatan belajar. Fasilitase:

Ekstrakulikuler[sunting | besut sumber]

  • Pramuka
  • PMR
  • Volly
  • Tari
  • Basket
  • Futsal
  • Paduan Swara

Pranala njaba[sunting | besut sumber]