Sekolah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sekolah partikelir nggo bocah-bocah pribumi dong jamane Hindia Belanda

Sekolah kuwe sawijining lembaga sing derancang nggo pengajaran siswa / murid sing deawasi guru. Meh kabeh negara duwe sistem pendidikan formal, sing umume wajib. Jeneng-jeneng nggo sekolah-sekolah kiye bervariasi miturut negara , ningen umume klebu sekolah dasar kanggo cah cilik nom-noman lan sekolah menengah kanggo remaja sing wis ngrampungna pendidikan dasar.

Deleng uga[sunting | besut sumber]