Rhee, Sumbawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Rhee
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Sumbawa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
- kelurahan

Rhee kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumbawa, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Rhee, Sumbawa Cithakan:Kabupaten Sumbawa